skip to Main Content

Utdrikningslag- Kick off – Teambuilding -Barnebursdager – voksen bursdager – Julebord – sommerfest – idrettsarrangement –Kundepleie
Vi har noe som passer for de fleste anledninger til å ha det gøy og sosialt

felles_sumo

Teambuilding

Teambuilding er viktig for alle firmaer for å skape god stemning og knytter sammen både ansatte og avdelinger. Et arrangement hos oss medvirker til å utnytte hverandres ressurser mer effektivt og styrker ønsket om å nå et felles mål. Dette skal være moro og spennende. Det skal være litt fysisk, og åpen for å tørre å prøve og å feile. Det skal styrke gjensidig tillit og støtte, åpenhet og ikke minst, fellesskapsfølelse.

utdrikningslag-thumbs

UTDRIKNINGSLAG

VI ER NR 1 PÅ UTDRIKNINGSLAG. Vi har et stort utvalg av leker, både for Bruden og for Brudgommen. Dette er noe som alle i utdrikningslaget er med å deltar på, ikke bare bruden/brudgommen. Det gjør at hele opplevelsen av utdrikningslaget blir maksimal. En aktivitetsleder fra oss vil være med dere rundt og fungerer som deres ledsager /dommer gjennom deres 3 / 5 kamp.

barnebursdag-1

Jubilee / BURSDAG

Vi har aktiviteter/leker som passer alle type mennesker i alle aldre. Alt fra litt krevende som hinderløype til de enkleste boksekast. Vi kan tilby full bevertning av mat og drikke til deres arrangement og vi skreddersyr opplegget for nettopp deg, du kan komme og kose deg med gjestene dine og la oss gjøre jobben for deg. Sky is the limit.
Vi har egen hjemmeside for alle våre barn –
www.barnebursdag.no
Les mer

kickoff_events

Kick off

Kick off er et morsomt arrangement som feks kan sveise sammen nye mennesker som skal jobbe prosjektrettet. Gi dine medarbeidere en uforglemmelig opplevelse sammen på en helt annen arena. Få dine medarbeidere til å bruke sin kreativitet, lekenhet, og sin fantasi. Vi hjelper dere med å skreddersy et arrangement som er tilpasset deres behov.

okse

Idrettsarrangement

Vi kan tilby de fleste idrettsgrupper en morsom opplevelse , noe som er litt utenfor deres egen idrett. Vår erfaring er at de aller fleste synes dette er super gøy og koser seg enormt hos oss.

IMG_1330

Julebord / Sommerfest

De fleste i en bedrift synes et julebord eller en sommerfest er et flott engasjement fra ledelsen som vil vise at de setter pris på sine ansatte ved å gi dem en hyggelig helaften. Hos oss er det litt annerledes fordi vi i tillegg til god mat og drikke, kan tilby morsomme aktiviteter som topper det hele. Et uforglemmelig arrangement dere vil le av og kose dere med i lang tid fremover.

Back To Top